Συχνές ερωτήσεις & Επικοινωνία

Συχνές ερωτήσεις πελατών

Ποιες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο?

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να παρουσιάσουν ένα έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα/διαβατήριο), μια πιστωτική κάρτα και ένα δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ τουλάχιστον για ένα έτος.

Το όριο ηλικίας οδηγού είναι τα 23 χρόνια για τις κατηγορίες Α, B, C, D, G, S, L, J και τα 25 χρόνια για την κατηγορία Κ. Ένας οδηγός μικρότερος από 23 ετών που κατέχει δίπλωμα οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος μπορεί να προχωρήσει σε ενοικίαση, εφόσον επιλέξει τη χρέωση νεαρού οδηγού (10€ ανά ημέρα) επιπλέον της Full ασφάλειας (FDW).

Το μέγιστο όριο ηλικίας οδηγού είναι τα 75 έτη. Ένας οδηγός μεγαλύτερος των 75 ετών μπορεί να προχωρήσει σε ενοικίαση, εφόσον επιλέξει τη χρέωση πρεσβύτερου οδηγού (10€ ανά ημέρα) επιπλέον της Full ασφάλειας (FDW).

Μπορεί κάποιος άλλος να οδηγήσει το αυτοκίνητό μου?

Μόνο οι οδηγοί που αναφέρονται στο συμβόλαιο εκμίσθωσης επιτρέπεται να οδηγούν το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που κάποιος μή εξουσιοδοτημένος οδηγός χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο, η ασφάλεια παύει να ισχύει. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον οδηγούς στο συμβόλαιο εκμίσθωσης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας ή επισκεπτόμενοι έναν από τους σταθμούς ενοικίασης της Eurowheels κατά τη διάρκεια της μίσθωσής σας. Ο επιπλέον οδηγός πρέπει επίσης να κατέχει δίπλωμα οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος. Το κόστος για επιπλέον οδηγό είναι 10€ ανά ημέρα.

Θα παραλάβω τη μάρκα και μοντέλο αυτοκινήτου που βλέπω στην κράτησή μου?

Ο στόλος μας περιλαμβάνει αυτοκίνητα από πολλούς κατασκευαστές, οπότε οι κρατήσεις γίνονται βάσει κατηγορίας και χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου. Όχι βάσει συγκεκριμένης μάρκας ή μοντέλου.

Θα πρέπει να καταβάλλω εγγύηση για το αυτοκίνητό μου?

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου η Eurowheels θα προεγκρίνει ένα ποσό στην πιστωτική κάρτα του οδηγού ως εγγύηση, το οποίο θα επιστραφεί ολόκληρο στο τέλος την ενοικίασης αν δεν έχουν προκύψει περαιτέρω χρεώσεις. Η διαδικασία επιστροφής του ποσού ενδέχεται να διαρκέσει έως και 14 ημέρες ανάλογα με την τράπεζα του οδηγού. Το ποσό εγγύησης ανά κατηγορία είναι:

  • A,B : € 350,00
  • C,D : € 500,00
  • G,S : € 750,00
  • J,K,L : € 1250,00
Τί είδος καυσίμου δέχεται το αυτοκίνητό μου?

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου σας, το προσωπικό της Eurowheels στο σταθμό ενοικίασης θα σας πληροφορήσουν για τον τύπο καυσίμου που απαιτεί το αυτοκίνητο σας. Επιπλέον, πάντα υπάρχει ένδειξη για τον τύπο καυσίμου στο πώμα του δοχείου βενζίνης.

Καθυστερημένες επιστροφές.

Υπάρχει μια ανοχή καυθστέρησης 30′ Μετά τα 30 λεπτά, χρεώνεται 1 επιπλέον ημέρα στο συμβόλαιό σας. Εάν έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία πτήσης σας στην κράτησή σας, θα ελέγχουμε την ώρα άφιξης σας ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν η πτήση σας έχει καθυστερήσει. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν έχετε πληροφορίες για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις στην πτήση σας.

Πρόωρη επιστροφή.

Καμία επιστροφή χρημάτων δεν δίδεται εάν η επιστροφή του αυτοκινήτου γίνει πριν από τη συμφωνημένη ημερομηνία/ώρα.

Τί πρέπει να κάνω αν το αυτοκίνητο μου παρουσιάσει βλάβη ή αν εμπλακώ σε ατύχημα?

Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου παρακαλώ καλέστε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται πάνω στο μισθωτήριο σας. Αν εμπλακείτε σε ατύχημα θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε την τροχαία άμεσα και κατόπιν το σταθμό ενοικίασης του αυτοκινήτου για το συμβάν.

Μπορείτε επίσης να δείτε τους Όρους & Προϋποθέσεις για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις κάτωθι πληροφορίες.

Έδρα

Ελλομένου 19
31084, Νυδρί, Λευκάδα
(+30) 26450 92909
(+30) 6996943086

Πάργα

Αλέξανδρου Μπάγκα 7
48060, Πάργα
(+30) 26840 32719
(+30) 6996943086

Αεροδρόμιο Ακτίου / Πρέβεζας (PVK)

30002, Άκτιο, Βόνιτσας
(+30) 26450 92909
(+30) 6996943086

Email

reservations@eurowheels.gr

Στείλτε ένα μήνυμα